Welkom op mijn nieuwe website!

Neem alvast een kijkje, binnenkort meer!

 

Silvia Wiggers

Energetisch Coaching

Vanuit gelijkheid in verbinding

Over mij

De afgelopen jaren heb ik mijzelf steeds beter leren kennen door verschillende opleiding en trajecten die ik heb gevolgd. Ik dacht mijzelf te kennen, maar eigenlijk wist ik alleen wat ik deed. Niet wie ik vanbinnen echt ben. Ken je dat? Je doet je hele leven wat anderen van je verwachten, wat anderen denken dat goed is voor jou, maar kijkt daarbij niet naar jezelf, want dat is je niet geleerd. Wat wil ik nu echt? Wat is mijn levenspad, welk doel heb ik in het leven?

Ik was al een tijdje bezig om mijzelf terug te vinden, maar het plaatje was niet compleet. Human Design heeft mij weer terug gebracht naar mijzelf. Ik weet wie ik van nature ben, maar ook wat mijn krachten zijn en mijn valkuilen. Ik weet wat mijn doel is in mijn leven, wat mijn missie is en waarom ik in het verleden zo vaak ben vastgelopen. De angsten die ik kende kon ik loslaten, waardoor ik vanuit vertrouwen weer in verbinding ben met mijzelf. Je kan zoveel halen uit je eigen profiel, dat gun ik jouw ook!

Access Bars ®

Ben jij toe aan iets nieuws? Wil jij jezelf niet meer veroordelen of beoordelen?

Ben jij bereid om vriendelijk te zijn voor jezelf, van jezelf te houden en dankbaar te zijn voor wie jij bent? Wil jij kunnen kiezen vanuit een ander standpunt en leven vanuit je hart in plaats vanuit je hoofd?

Dan kan Access Bars® je helpen om in je eigen kracht te komen. Je hoeft je niet meer aan te passen als een kameleon.

Access Bars® maakt je bewust om te functioneren vanuit waarnemen, weten, zijn en ontvangen, in plaats van vanuit gedachten, gevoelens en emoties.

De Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen hebt opgeslagen. Ben jij bereid nieuwe mogelijkheden te ontvangen en nieuwe keuzes te maken?

“Na een dag kreeg ik meer energie en had ik minder lichamelijke klachten”

“Tijdens de sessie zag ik zoveel gebeuren in allerlei mooie kleuren”

“Mijn hoofd werd weer rustig en ik werd zelf rustiger”

Online Coaching

Kameleon Kids

Wil jij weten wat je kind al weet? Wil jij je bewustzijn vergroten of eigenlijk weer terug vinden?

Binnenkort meer informatie hierover!

Nieuwsgierig? Neem contact op voor een afspraak.