Human Design

Human Design is een systeem dat westerse wetenschap (kwantumfysica, genetica, biochemica, astronomie) en oosterse wijsheden (astrologie, de I Tjing, de Kabbala en het Hindoe-Brahmanen chakrasysteem) combineert om een uniek systeem te creëren voor het begrijpen van de menselijke aard en potentieel. Het werd ontwikkeld door Robert Alan Krakower (Ra Uru Hu) in de late 20e eeuw en gaat ervan uit dat elke persoon een uniek “ontwerp” of blauwdruk heeft die wordt bepaald door de tijd, datum en locatie van hun geboorte.

Het is jouw unieke persoonlijke gebruiksaanwijzing die laat je zien waar je eigen energie stroomt en waar je open staat voor de invloeden van buitenaf.

Volgens Human Design bestaat het ontwerp van elke persoon uit verschillende componenten, waaronder hun type, autoriteit, strategie en profiel. Het type verwijst naar hoe een persoon is ontworpen om met de wereld om te gaan, terwijl autoriteit verwijst naar het besluitvormingsproces dat het meest in overeenstemming is met het ontwerp van een persoon. Strategie verwijst naar de meest effectieve manier voor een persoon om het leven te navigeren op basis van hun type en autoriteit, terwijl profiel verwijst naar de onderliggende energetische eigenschappen van een persoon.

Ik heb 4 manieren waarop je met mij en Human Design kunt samenwerken:

SUNSHINE – BASIS

Je wilt kennis maken met Human Design, weten hoe je je eigen chart kan lezen en hoe je kan beginnen met deze nieuwe leefstijl.

Online sessie 90 min, inclusief digitaal mini-boekje.

Na deze sessie weet je hoe je de basis van Human Design kan gaan toepassen in jouw leven. 

Kosten: € 97 excl BTW

SUNSHINE – VERVOLG

Het zoeken naar jezelf is een persoonlijke reis die voor iedereen anders kan zijn. Het kan betekenen dat je op zoek bent naar je levensdoel, persoonlijkheid, passies, waarden en overtuigingen, of een beter begrip van jezelf als individu.

Er zijn verschillende manieren om jezelf te leren kennen, Human Design laat je je eigen unieke blauwdruk zien. Het is super praktisch om in 1 plaatje een overzicht te hebben van jezelf!

Het is belangrijk om te onthouden dat het vinden van jezelf een voortdurend proces is en dat het tijd kan kosten om te ontdekken wie je bent en wat je wilt. Het is ook normaal als je jezelf nog niet (helemaal) in je design herkent, je bent immers geconditioneerd en het kost tijd om je van alle conditioneringen te ontdoen.

Deze sessie is slechts het begin van een unieke reis naar je ware zelf!

Persoonlijke sessie € 127 ex btw, 2 (online) sessies van 1 uur

SUNSHINE FAMILIE

Onbegrip binnen een gezin kan verschillende oorzaken hebben, zoals miscommunicatie, verschillende persoonlijkheden, waarden en overtuigingen, en gebrek aan empathie en begrip voor elkaars standpunten en gevoelens.

Human Design laat je op een hele praktische manier zien waardoor jullie zo verschillend zijn en waar jullie elkaar beïnvloeden.

Na de sessie weet je welke verschillen er binnen jullie gezin zijn in hoe jullie met de wereld omgaan. Hoe jullie de beste beslissingen maken op jullie eigen unieke manier. Jullie hebben begrip voor elkaar en geven elkaar de ruimte om jezelf te mogen zijn!

Je hebt De Handleiding voor je kinderen in handen!

Familie sessie  € 177 ex btw, 2 (online) sessies van 1,5 uur