Welkom, wat fijn dat je er bent!Misschien ken je mij al een beetje via social media of hebben we elkaar al eens ontmoet. Ongetwijfeld ben je op deze pagina terecht gekomen, omdat je nieuwsgierig bent naar mij en wat ik voor jou kan betekenen als energetisch coach.

Ik ben Silvia, woon met mijn jeugdliefde Erik en onze 2 kinderen Tim (8) en Evi (5) in Raalte.

In 2020 ben ik mijn eigen praktijk gestart in energetisch coaching. Een hele andere invulling van mijn leven dan ik gewend was. Ik heb altijd via het boekje geleefd, school afgemaakt, gestudeerd, een goede baan. Totdat ik kinderen kreeg, zij lieten mij zien dat ik vooral vanuit mijn hoofd leefde, ik probeerde alles perfect te doen. Ik wilde ze opvoeden zoals ik had gelezen in boeken en tijdschriften. Ik merkte steeds meer dat ik het moeilijk vond om mijn kinderen te begrijpen. Ik kwam erachter dat ik niet alleen hoog gevoelige kinderen heb, maar dat ik zelf ook hoog gevoelig ben.

Mijn energetische ontdekkingsreis

In 2017 ben ik gestart met een HSP-traject voor mijzelf. Steeds meer kwam ik tot de ontdekking dat ik mijn eigen gevoeligheid jarenlang had weggestopt. Beetje bij beetje begon ik mijn struggle te herkennen en kreeg ik handvatten hoe ik met mijn gevoeligheid om kon gaan. Dat voelde zo fijn dat ik mijn bewustwording steeds verder heb vergroot door verschillende opleidingen en trajecten.

In 2019 heb ik heb de opleiding tot Mediumschap en Trance Healing Therapeut en de vervolgopleiding tot Docent Kids Training stralend jezelf zijn afgerond.

Ik vond het zo leuk om met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn en mijn spiritualiteit te omarmen dat er nog meer trainingen en cursussen volgden.

Ik voelde mij aangetrokken tot de tools van Acces Consiousness en heb de Access Bars cursus gedaan om nog meer te kunnen waarnemen wat er is en om mijn gedachten en oude overtuigingen los te kunnen laten.

Eind 2020 kwam ik in contact met Human Design, een ware ontdekkingstocht die je leert wie je van nature bent.  Maar wat vind ik het fijn om een blauwdruk te hebben van mijzelf en mijzelf hierin steeds meer te ontdekken.

Een gezin heeft geen hiërarchie nodig, slechts begrip en liefde.

Doordat ik steeds meer heb losgelaten wat niet van mij is en weer ben gaan leven wie ik van nature ben, ervaar ik veel meer rust. En als ik rustiger ben, zijn mijn kinderen dat ook. Ik voel nu aan wat ze nodig hebben en heb mijn perfectionisme losgelaten. Een woedebui van de kinderen resulteerde eerder in een schreeuwende moeder en een kind op de trap. Nu vraag ik “wat heb je nodig” en geef ze een knuffel. Een woedebui krijg je namelijk niet omdat je het zo leuk vindt. Kinderen zijn niet lastig, hun gedrag soms wel en dat komt ergens vandaan.

Zo fijn dat ik ze kan laten inzien waar hun gedrag vandaan komt en dat we in gesprek kunnen gaan over hoe zij de wereld zien. En als je vraagt, blijkt je eigen waarneming vaak niet dezelfde als van je kind. Door deze openheid kan je weer vanuit gelijkheid in verbinding komen met je kind. Maar ook met je eigen gevoel. Als je jezelf weer de liefde geeft zoals je die aan een ander zou geven is er zoveel meer mogelijk.

Graag coach ik jou, samen met je kind, om de taal van je kind te leren kennen en om vanuit gelijkheid weer in verbinding te komen.

Liefs Silvia

 

Ik eet het liefst sushi en dan vooral in een gezellig restaurant met leuke, lieve mensen
~
Mijn favoriete seizoen is de lente, als alles weer mooi in bloei komt te staan, maar stiekem geniet ik ook van de warmte in de zomer
~
In de winter maak ik graag legpuzzels van Jan van Haasteren, minimaal 2000 stukjes 😉 en lekker warm bij de houtkachel
~
Ik heb een hekel aan koken, je kan mij dan ook echt geen keukenprinses noemen
~
Smoothies maak ik wel als de beste 🙂
~
Ik kijk het liefst naar Engelse detectives samen met mijn lief
~
Mijn grootste irritatie is muggen
~
Ik word blij van huppelen, vooral samen met de kinderen

En wie ben jij?

Ik vind het erg leuk dat je mijn verhaal hebt gelezen, ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal.

Wil jij graag weer die echte connectie voelen met je kind? Of wil je meer rust in je hoofd en tegelijk krachtig in het leven staan? Spreekt mijn energie je aan? Neem dan contact op met mij en je krijgt zo snel mogelijk een reactie van mij.

9 + 7 =