Januari 2021 zei een vriendin tegen mij, ik ben nu met iets begonnen, misschien is het ook wel iets voor jou. Ze vertelde mij over een voedingssyteem en welke resultaten zij al zag binnen een paar weken.

Nou niks voor mij, ik heb echt alles al geprobeerd. Ik had heel wat bezwaren, te duur, ik wil geen shakes meer, dat is toch geen echt eten, ik moet dit zelf kunnen. Toch was er iets dat mij triggerde en ik zag de resultaten bij mijn vriendin. Mijn nieuwsgierigheid won het.

Februari 2021 ben ik zelf gestart met het gebruiken van het superfoodsysteem. Niet per se om af te vallen, al was ik mijn hele leven een jojo en stond mijn goede voornemen 10 kilo afvallen, ieder jaar weer met stip bovenaan de lijst.

Ik wilde juist meer energie. Ik wilde niet meer moe en futloos aan de dag beginnen. Ik wilde genoeg energie hebben om te kunnen spelen met mijn kinderen, om leuke dingen te doen.

Binnen 2 weken werd mijn energie al beter, was mijn hoofd al veel helderder, ging de weegschaal naar beneden en de cm’s werden minder. Ik had mij aangemeld voor de 16 weken challenge, dacht dat ga ik toch nooit volhouden. Meestal was 3 weken toch wel de max voor een nieuw voedingspatroon en dan verviel ik weer in het oude. Dit keer niet. Ik kon gewoon met het gezin blijven mee eten ’s avonds, ik kon gewoon mijn gezonde tussendoortjes blijven eten en ook met een verjaardag kon ik gewoon meedoen. 

Het systeem geeft je lichaam wat het nodig heeft, het geeft je een reset, ruimt de oude rommel op door cleansedagen, brengt je lichaam in balans door eeuwenoude ayurvedische kruiden en voedt je lichaam door supersmoothies. Een van de bijwerkingen is dat je kilo’s gaat verliezen als je lichaam zich prettig voelt. 

Ben jij ook klaar om je lichaam een reset te geven?

 

Klik hier voor de productcatalogus.

Wil je een pakket samenstellen? Laten we even bellen! 
06-11837993