Human Design Reading: Onthul de geheimen van jouw ware zelf. Krijg inzicht en begeleiding om optimaal te profiteren van jouw individuele energie en potentieel.

Human Design Reading

Je hebt je chart opgevraagd, maar hebt geen idee wat je er nu mee kan. Het schrikt je zelfs af dat je in een nieuw hokje wordt geplaatst.

 Merk jij dat:

  • Je chart alleen maar verwarring oplevert
  • Er een nieuw “hokje” is ontstaan
  • Je geen idee hebt wat al die cijfertjes en streepjes betekenen

Hoe fijn zou het zijn als jij weet hoe jij je chart kan lezen. Je keuzes maakt die goed zijn voor jou. Je weet hoe jij je strategie kan leven, zonder jezelf in een hokje te plaatsen. Het lijkt onmogelijk, maar als ik je nu vertel dat het niet onhaalbaar is.

Als Human Design Coach kan ik helpen bij het vinden van die balans! Heel eenvoudig en precies op maat. Niet meer vergelijken met anderen, maar leven vanuit je kracht! Stel je eens voor hoeveel stress en onrust dat scheelt!

Als jij precies weet hoe jouw energie “werkt” en hoe jij de beste keuzes maakt voor jezelf. Je weet hoe je energie over hebt aan het einde van de dag en creëert zo dus ook meer rust binnen je gezin en daarbuiten.

Human Design Reading: Onthul de geheimen van jouw ware zelf. Krijg inzicht en begeleiding om optimaal te profiteren van jouw individuele energie en potentieel.

"Echte avonturen kan je niet downloaden"

Hoe werkt een Human Design Reading

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we kijken waar je tegen aan loopt en waar jouw behoefte ligt. Tijdens een eerste sessie leg ik jou uit hoe jouw energie werkt en waarom het vastloopt of overstroomt. Je zult op basis van deze sessie ook vaak een gevoel van herkenning ervaren van “ow nu snap ik waarom ik dit altijd zo doe”. Ook kijken we naar jouw eigen “handleiding” en komen we er zo achter op welke manier jij weer in je kracht komt. En het belangrijkste nog wel waar jij als ouder een voorbeeld kan zijn voor jouw kind.

Het aantal sessies wat benodigd is hangt af van een aantal dingen. De grootte van het gezin (ja we kunnen ook kijken hoe broers en zussen elkaar beter kunnen begrijpen). Maar ook de behoefte die jij hebt als ouder om patronen te doorbreken en handvatten te krijgen om het gezin te helpen. Sessies zijn individueel te boeken of je kunt vast een serie van 3 of 5 sessies vooraf afnemen. De keuze ligt bij jou.

Wat zijn de kosten van een Human Design Reading?

Silvia werkte een Human Design reading uit voor mijn zoontje. Als generator mama van een projector zoontje kreeg ik extra uitleg hoe hij in elkaar zit en hoe hij met dingen (anders) omgaat. Human Desing is een heel verhelderende tool om een kind met een ander profiel beter te begrijpen.
Silvia gaf veel uitleg met verduidelijkende voorbeelden. Ze is zeer rustig en stelde verdiepende vragen. Een aanrader!

Liesbet Aerts

Gezinscoach Silvia Wiggers Raalte Wijhe Zwolle Nijverdal (4)

Het resultaat na het inschakelen van een Human Design coach

Na de sessies kan jij je chart lezen. Niet alleen voor jezelf, maar voor ieder lid van jouw gezin heb jij een handleiding. Jij beschikt over de handvatten om vervelende situaties voor te zijn. Overspelende gedachtes en continue onrust op te lossen voordat je weer al je energie weer weglekt. Je voelt dat jij weer die balans hebt. Je weet hoe je gezinsleden zichzelf zijn, zodat er meer begrip is voor elkaar. Je weet waar ieders kracht ligt en voelt genoeg zelfvertrouwen in het “opvoeden”.

Silvia Wiggers

Onbegrip binnen een gezin kan verschillende oorzaken hebben, zoals miscommunicatie, verschillende persoonlijkheden, waarden en overtuigingen, en gebrek aan empathie en begrip voor elkaars standpunten en gevoelens.

Ik laat jullie zien waar, vanuit jullie design, de verschillen zitten en hoe je hier mee om kan gaan. 

Na de sessie hebben jullie begrip voor elkaars verschillen en geven elkaar de ruimte om jezelf te mogen zijn!
×