Ontspanningstherapie Silvia Wiggers Raalte Wijhe Zwolle Heino Deventer Almelo Nijverdal Wierden

Ontspanningstherapie

Door de eisen van het dagelijks leven kan je stress ervaren, wat zich kan uiten in fysieke symptomen zoals spierspanning, hoofdpijn en vermoeidheid

Merk jij dat:

  • Je veel onrust ervaart
  • Voordat de dag echt begint, je energie al op is
  • Je bang bent om afgewezen te worden
  • Emoties met je aan de haal gaan

Hoe fijn zou het zijn als je weer tot rust kan komen. Je weer volledig gaat vertrouwen op jezelf. Je niet meer hoeft aan te passen aan je omgeving. Het lijkt onmogelijk, maar als ik je nu vertel dat het niet onhaalbaar is.

Als lifecoach kan ik helpen bij het vinden van die rust! Heel eenvoudig en precies op maat. Niet meer vergelijken met anderen, maar leven vanuit je kracht! Stel je eens voor hoeveel stress en onrust dat scheelt!

Als jij precies weet hoe jouw energie “werkt” en hoe je het tot rust kan brengen. Je weet hoe je de beste beslissingen maakt en creëert zo dus ook meer rust binnen je gezin en daarbuiten.

Human Design Chart: Onthul de geheimen van jouw energie. Verkrijg inzicht in jouw natuurlijke gaven en uitdagingen via een aangepaste Human Design Chart.

Waar kan ik jullie bij helpen?

Rust in je hoofd Silvia Wiggers Raalte Wijhe Zwolle Nijverdal Heino Deventer

Rust in je hoofd

Hoe fijn zou het zijn dat je ergens een handleiding kon downloaden waarin precies staat hoe jouw kind werkt. Het lijkt onmogelijk, maar als ik je nu vertel dat het niet onhaalbaar is.
Jezelf zijn Silvia Wiggers Raalte Wijhe Zwolle Nijverdal

Jezelf zijn

Als jij precies weet hoe jouw gezin “werkt” en wanneer jullie op je best zijn. Je weet hoe jullie, ieder op zijn eigen manier, de beste beslissingen maakt en creëert zo dus ook meer harmonie binnen je gezin en daarbuiten.

In balans Silvia Wiggers Raalte Wijhe Zwolle Nijverdal

In balans

Als jij precies weet hoe jouw gezin “werkt” en wanneer jullie op je best zijn. Je weet hoe jullie, ieder op zijn eigen manier, de beste beslissingen maakt en creëert zo dus ook meer harmonie binnen je gezin en daarbuiten.

Hoe werkt dat, ontspanningtherapie?

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we kijken waar je tegen aan loopt en waar jouw behoefte ligt. Tijdens een eerste sessie leg ik jou uit hoe de energie in jouw energie werkt en waarom het vastloopt of overstroomt. Je zult op basis van deze sessie ook vaak een gevoel van herkenning ervaren van “ow nu snap ik waarom ik dit altijd zo doe”. Ook kijken we naar jouw eigen “handleiding” en komen we er zo achter op welke manier jij weer rust in je lijf krijgt. En het belangrijkste nog wel waar jij als ouder een voorbeeld kan zijn voor jouw kind.

Het aantal sessies wat benodigd is hangt af van een aantal dingen. De grootte van het gezin (ja we kunnen ook kijken hoe broers en zussen elkaar beter kunnen begrijpen). Maar ook de behoefte die jij hebt als ouder om patronen te doorbreken en handvatten te krijgen om het gezin te helpen. Sessies zijn individueel te boeken of je kunt vast een serie van 3 of 5 sessies vooraf afnemen. De keuze ligt bij jou.

Silvia werkte een Human Design reading uit voor mijn zoontje. Als generator mama van een projector zoontje kreeg ik extra uitleg hoe hij in elkaar zit en hoe hij met dingen (anders) omgaat. Human Desing is een heel verhelderende tool om een kind met een ander profiel beter te begrijpen.
Silvia gaf veel uitleg met verduidelijkende voorbeelden. Ze is zeer rustig en stelde verdiepende vragen. Een aanrader!

Liesbet Aerts

Gezinscoach Silvia Wiggers Raalte Wijhe Zwolle Nijverdal (4)

Het resultaat na ontspanningstherapie

Na de sessies heb jij mentale helderheid. Niet alleen voor jezelf, maar voor ieder lid van jouw gezin heb jij een handleiding. Jij beschikt over de handvatten om vervelende situaties voor te zijn. Overspelende gedachtes en continue onrust op te lossen voordat je weer helemaal in verwarring raakt. Je voelt dat er rust is in jouw hoofd. Dat je weet hoe je gezinsleden rust in hun hoofd krijgen, zodat er meer begrip is voor elkaar. Je weet waar ieders kracht ligt en voelt genoeg zelfvertrouwen in het “opvoeden”.

Silvia Wiggers

Onbegrip binnen een gezin kan verschillende oorzaken hebben, zoals miscommunicatie, verschillende persoonlijkheden, waarden en overtuigingen, en gebrek aan empathie en begrip voor elkaars standpunten en gevoelens.

Ik geef mentale helderheid in die verschillen op mijn eigen doortastende speelse manier, die vooral makkelijk en luchtig is.

Na de sessie hebben jullie begrip voor elkaar en geven elkaar de ruimte om jezelf te mogen zijn!

×