Holistisch coach Silvia Wiggers Raalte Wijhe Zwolle Heino Deventer Almelo Nijverdal Wierden

Silvia Wiggers - Human design & holistisch coach

’s avonds plofte ik op de bank, doodmoe van het feit dat ik weer de hele dag als een politieagent, rechter en gevangenbewaarder met de kinderen hebt doorgebracht. En daar baalde ik van. Want ik zou het anders doen, heel bewust, liefdevol, in harmonie met oog voor wat mijn kind nodig heeft.

Mijn oudste kind was pas 5 toen ik met Human Design ging werken. Hoewel ik deze methode om menselijk gedrag te duiden en te snappen hoe je zelf het beste door het leven kan bewegen dit eerst voor mijzelf inzette, zag ik al meteen hoe waardevol dit was in de opvoeding van mijn kinderen.

Human Design gaf mij een handleiding van mijzelf, maar daarmee had ik ook dat in handen wat ik al een aantal keren verzucht had wat ik nog niet van mijn kinderen snapte, de handleiding!

Hoe ouder mijn kinderen werden en hoe meer mensen ik hielp met hun Human Design, met die handleiding, waardoor ze makkelijker met zichzelf konden omgaan en hun leven beter konden leiden. Hoe meer ik zag welke problemen je kon voorkomen als je kinderen opgroeien.

Langzamerhand zag ik vriendjes komen en gaan, merkte ik hoe mijn kinderen sociaal nieuwe ontdekkingen deden. En meestal ging dat goed, maar bij een aantal kinderen om hun heen zag ik ook dat de ouders met de handen in het haar zaten, omdat ze hun kind ineens ander gedrag zagen vertonen wat ze niet bij het kind vonden passen, maar waarvan ze niet wisten hoe ze ermee om moesten gaan. En ook daar bleek Human Design de sleutel.

Die kinderen gingen mij natuurlijk aan het hart. Ik hielp regelmatig ouders met mijn manier van handleidingen vinden om te snappen waar hun kind doorheen ging, zodat ze er beter op konden reageren.Elke keer dacht ik, hier wil ik veel meer ouders mee helpen. Want dat gaat het zoveel ouders makkelijker maken om hun kind te begeleiden bij het opgroeien, en als die kinderen gaan puberen bespaart het ze zo veel problemen, dat ik niet anders meer kon dan mijn praktijk te richten op ouders van de oudste basisschoolkinderen die ineens hun kind zien veranderen. Die ouders die dan, op de drempel van de puberteit van hun kind, met de handen in het haar zitten en zich afvragen hoe ze moeten omgaan met dat nieuwe gedrag dat niet bij de aard van hun kind lijkt te passen.

En dan sta ik daar met die handleiding die gewoon zegt: zo kan je er het beste mee omgaan. Daar móet ik dan toch gewoon mee helpen?’

Ik plof nu ’s avonds voldaan op de bank en kan terugkijken op een gezellige dag. Ik kan mijn kinderen echt vanuit hun eigen kracht opvoeden, omdat ik onze handleidingen ken. Ik zie waar ze in hun omgeving door beïnvloed worden en hoe ze zichzelf kunnen zijn in een wereld vol meningen van anderen.

Wat je moet weten over mij

Ik ben al sinds mijn 14e samen met de liefde van mijn leven, vorig jaar vierden wij ons 30-jarig samen zijn. We zijn de troste ouders van onze fantastische kinderen Tim en Evi. Ik krijg regelmatig te horen dat ik engelengeduld heb. Jij kijkt dwars door mij heen, hoor ik ook met regelmaat. Ik prik heel makkelijk door mooie praatjes heen. Je hoeft het van mij niet mooier te maken dan het is, doe ik zelf ook niet ;).

Mijn visie

Tieners hoeven niet meer vast te lopen in hun leven wanneer de ouders  opvoeden vanuit die handleiding en liefdevol kunnen bijsturen, omdat ze de juiste tools in handen hebben. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen zoals school, sport, enz.

Weetjes over mij

  • Ik ben een echte Sallandse, geboren en getogen in het mooi Raalte
  • Met mijn boeren nuchterheid krijg je mijn visie zonder opsmuk
  • Ik word heel blij van sushi, vooral in een gezellig restaurant met goed gezelschap
  • Ik houd van Ibiza, één week per jaar geef ik mijzelf mamaverlof en geniet ik met een lieve vriendin in alle rust van het mooie eiland en het heerlijke eten
  • Ik drink elke dag een smoothie, het liefst een vanille chai met groente
  • Ik ben echt geen keukenprinses, mijn dochter kookt beter dan ik
  • Ik heb ook geen groene vingers, ik mag thuis zelfs de planten geen water geven
  • Ik word blij van huppelen met mijn kinderen, dat weten ze en als ik een keer minder in mijn vel zit, gaan ze huppelen met mij

Ervaringen met Silvia Wiggers Human Design Coaching

Silvia heeft laten zien hoe dienend het is een human design coach te hebben. We kunnen zelf van alles denken te weten over human design, maar iemand die er echt kennis van heeft geeft zoveel meer inzicht en waarde. Ik dacht vanuit human design van alles alles over mezelf te weten, maar met haar kennis, ervaring en invoelen leek het allemaal heel anders voor me te zijn. Ik ben haar dankbaar voor de nieuwe inzichten om nog meer mijn eigen design te voelen en begrijpen. Het klopt!

Sanne

Gezinscoach: Professionele begeleiding voor harmonie in jouw gezin. Ontdek doeltreffende oplossingen voor uitdagingen binnen je gezinsleven.<br />

Het resultaat na het inschakelen van gezinscoaching

Na de sessies heb jij voor ieder lid van jouw gezin een handleiding. Jij beschikt over de handvatten om vervelende situaties voor te zijn. Boosheid en irritatie op te lossen voordat de boel ontploft. Je voelt dat er harmonie is in het gezin. Dat er meer begrip is voor elkaar. Je weet waar ieders kracht ligt en voelt genoeg zelfvertrouwen in het “opvoeden”.

Silvia Wiggers – Human Design Coach

Onbegrip binnen een gezin kan verschillende oorzaken hebben, zoals miscommunicatie, verschillende persoonlijkheden, waarden en overtuigingen, en gebrek aan empathie en begrip voor elkaars standpunten en gevoelens.

Ik laat jullie zien waar, vanuit jullie design, de verschillen zitten en hoe je hier mee om kan gaan.

 

Na de sessie hebben jullie begrip voor elkaars verschillen en geven elkaar de ruimte om jezelf te mogen zijn!

×