Holistisch coach Silvia Wiggers Raalte Wijhe Zwolle Heino Deventer Almelo Nijverdal Wierden

Silvia Wiggers - Human design & holistisch coach

Eindelijk liggen de kinderen op bed. Ik plof op de bank, doodmoe van het feit dat ik de hele dag weer als een politieagent met mijn kinderen heb doorgebracht. Jee, wat baal ik weer van mijzelf. Weer is het niet gelukt om in rust en liefde het dagschema met de kinderen uit te voeren, zoals ik mij had voorgenomen. Ik had mij nog zo voorgenomen het vandaag anders te doen, mijn rust te bewaren en in harmonie met mijn kinderen er een gezellige dag van te maken. Maar ik was weer aan het rennen en vliegen, heb zelfs geschreeuwd en gedreigd. Onderling was er veel ruzie en de kamer is ook nog eens ontploft.  

Ik deed zo mijn best om mijn kinderen op te voeden volgens de boekjes en goede adviezen van mijn omgeving. Hoe meer ik ernaar ging handelen, hoe slechter het leek te gaan. Ik begreep er niets van dat er zoveel onenigheid is. En ik begreep ook niets meer van mijzelf en waarom ik mij zo liet gaan. Mijn hoofd maakte overuren om de situatie helder te krijgen.

Ik wilde zo graag een gezellig gezin, waarin ik mijn kinderen kon geven wat ze nodig hadden. Na lang zoeken had ik de gebruikshandleiding gevonden. Wat een opluchting! Niet alleen begreep ik mijzelf veel beter, maar ik begreep nu ook mijn kinderen. Het opvoeden ging vanaf toen zoveel makkelijker en ik zag waar ze mij een spiegel voorhielden waardoor ik beter mijn eigen grenzen ging aangeven.

Ik plof nu ’s avonds voldaan op de bank en kan terugkijken op een gezellige dag. Ik kan mijn kinderen echt vanuit hun eigen kracht opvoeden, omdat ik onze handleidingen ken. Ik zie waar ze in hun omgeving door beïnvloed worden en hoe ze zichzelf kunnen zijn in een wereld vol meningen van anderen.

Ik geef nieuwe inzichten op mijn eigen doortastende speelse manier, die vooral makkelijk en luchtig is.

Door te weten waar ik door getriggerd word in mijn omgeving kan ik een spiegel zijn in plaats van een spons en leef ik weer op de manier waar ik gelukkig van wordt. En dat heeft een positieve invloed op mijn gezin.

Weetjes over mij

  • Ik word heel blij van sushi, vooral in een gezellig restaurant
  • Ik houd van Ibiza, één week per jaar geef ik mijzelf mamaverlof en geniet ik met een lieve vriendin van het mooie eiland
  • Ik slaap het liefst alleen, in mijn eigen energie wakker worden is zo heerlijk
  • Ik drink elke dag een smoothie, het liefst een vanille chai met groente
  • Ik ben echt geen keukenprinses, mijn dochter kookt beter dan ik
  • Ik heb ook geen groene vingers, ik mag zelfs geen planten water geven van mijn vriend
  • Ik word blij van huppelen met mijn kinderen, dat weten ze en als ik een keer minder in mijn vel zit, gaan ze huppelen met mij

Ervaringen met Silvia Wiggers Gezinscoaching

Silvia werkte een Human Design reading uit voor mijn zoontje. Als generator mama van een projector zoontje kreeg ik extra uitleg hoe hij in elkaar zit en hoe hij met dingen (anders) omgaat. Human Desing is een heel verhelderende tool om een kind met een ander profiel beter te begrijpen.
Silvia gaf veel uitleg met verduidelijkende voorbeelden. Ze is zeer rustig en stelde verdiepende vragen. Een aanrader!

Liesbet Aerts

Gezinscoach: Professionele begeleiding voor harmonie in jouw gezin. Ontdek doeltreffende oplossingen voor uitdagingen binnen je gezinsleven.<br />

Het resultaat na het inschakelen van gezinscoaching

Na de sessies heb jij voor ieder lid van jouw gezin een handleiding. Jij beschikt over de handvatten om vervelende situaties voor te zijn. Boosheid en irritatie op te lossen voordat de boel ontploft. Je voelt dat er harmonie is in het gezin. Dat er meer begrip is voor elkaar. Je weet waar ieders kracht ligt en voelt genoeg zelfvertrouwen in het “opvoeden”.

Silvia Wiggers – Gezinscoach

Onbegrip binnen een gezin kan verschillende oorzaken hebben, zoals miscommunicatie, verschillende persoonlijkheden, waarden en overtuigingen, en gebrek aan empathie en begrip voor elkaars standpunten en gevoelens.

Ik geef mentale helderheid in die verschillen op mijn eigen doortastende speelse manier, die vooral makkelijk en luchtig is.

Na de sessie hebben jullie begrip voor elkaar en geven elkaar de ruimte om jezelf te mogen zijn!

×