Holistisch leefstijlcoach Silvia Wiggers Raalte Wijhe Zwolle Heino Deventer Almelo Nijverdal Wierden

Holistisch Leefstijl Coach

In balans zijn, je wilt het zo graag, maar hoe doe je dat? Je bent de hele dag bezig om alle ballen in de lucht te houden. Je doet wat er van je gevraagd wordt. Maar hoe zorg je er nu voor dat je daar de energie voor hebt?

 Merk jij dat:

  • Je het moeilijk vindt om gezonde keuzes te maken
  • Keuzes die je maakt, achteraf vaak de verkeerde zijn geweest
  • Je niet meer weet waar je energie van krijgt
  • Je compleet uitgeput bent aan het einde van de dag

Hoe fijn zou het zijn als je ’s avonds nog energie over hebt. Je gezonde en makkelijke keuzes maakt die goed zijn voor jou. Je weet hoe jij die balans weer in het leven hebt. Het lijkt onmogelijk, maar als ik je nu vertel dat het niet onhaalbaar is.

Als holistisch leefstijlcoach kan ik helpen bij het vinden van die balans! Heel eenvoudig en precies op maat. Niet meer vergelijken met anderen, maar leven vanuit je kracht! Stel je eens voor hoeveel stress en onrust dat scheelt!

Als jij precies weet hoe jij je energie weer terug krijgt en hoe jij de beste keuzes maakt voor jezelf. Je energie over hebt aan het einde van de dag en creëert zo dus ook meer rust binnen je gezin en daarbuiten.

Human Design Coach: Ontdek je ware potentieel met persoonlijke begeleiding. Laat onze coach je helpen jouw unieke blauwdruk te ontrafelen voor groei en succes.

"Normaal doen, daar word je pas echt gek van"

Hoe werkt dat, holistisch leefstijlcoach?

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we kijken waar je tegen aan loopt en waar jouw behoefte ligt. Tijdens een eerste sessie leg ik jou uit hoe het superfoodsysteem werkt en hoe het kan werken voor jou. Ook kijken we naar jouw eigen voedingspatroon en komen we er zo achter op welke manier jij weer in balans bent. En het belangrijkste nog wel, dat jij weer energie hebt om te spelen met je kinderen.

De samenstelling van het pakket hangt af van een aantal dingen. Deze bespreken wij tijdens het intakegesprek.

Wat zijn de kosten van een Holistisch Leefstijlcoach?

Silvia werkte een Human Design reading uit voor mijn zoontje. Als generator mama van een projector zoontje kreeg ik extra uitleg hoe hij in elkaar zit en hoe hij met dingen (anders) omgaat. Human Desing is een heel verhelderende tool om een kind met een ander profiel beter te begrijpen.
Silvia gaf veel uitleg met verduidelijkende voorbeelden. Ze is zeer rustig en stelde verdiepende vragen. Een aanrader!

Liesbet Aerts

Gezinscoach Silvia Wiggers Raalte Wijhe Zwolle Nijverdal (4)

Het resultaat na het inschakelen van een Holistisch Leefstijl Coach

Na de sessies weet jij waar jouw ware potentieel ligt. Niet alleen voor jezelf, maar voor ieder lid van jouw gezin heb jij een handleiding. Jij beschikt over de handvatten om vervelende situaties voor te zijn. Overspelende gedachtes en continue onrust op te lossen voordat je weer al je energie weer weglekt. Je voelt dat jij weer in je kracht staat. Je weet hoe je gezinsleden zichzelf zijn, zodat er meer begrip is voor elkaar. Je weet waar ieders kracht ligt en voelt genoeg zelfvertrouwen in het “opvoeden”.

Silvia Wiggers – Holistisch Leefstijl coach

Onbegrip binnen een gezin kan verschillende oorzaken hebben, zoals miscommunicatie, verschillende persoonlijkheden, waarden en overtuigingen, en gebrek aan empathie en begrip voor elkaars standpunten en gevoelens.

Ik geef mentale helderheid in die verschillen op mijn eigen doortastende speelse manier, die vooral makkelijk en luchtig is.

Na de sessie hebben jullie begrip voor elkaar en geven elkaar de ruimte om jezelf te mogen zijn!

×