Rust in je hoofd: Praktische tips en tools om gedachten te ordenen. Ervaar de kracht van mentale helderheid en vind rust in je dagelijks leven.

Rust in je hoofd

Je hoofd ratelt de hele dag maar door, continue op zoek naar die helderheid. Het lukt je niet om je hoofd uit te zetten en al die stemmetjes tot rust te brengen.

 Merk jij dat:

  • Er altijd sommetjes in je hoofd zijn
  • Je overspoelt wordt door ideeën
  • Er altijd wel een vraag is die beantwoord moet worden
  • Je vindt dat je anderen moet overtuigen

Hoe fijn zou het zijn als al die stemmetjes tot rust komen. Je alleen nog maar vragen hoeft te beantwoorden die relevant zijn voor jou. Je niemand meer hoeft te overtuigen. Het lijkt onmogelijk, maar als ik je nu vertel dat het niet onhaalbaar is.

Als lifecoach kan ik helpen bij het vinden van die rust! Heel eenvoudig en precies op maat. Niet meer vergelijken met anderen, maar leven vanuit je kracht! Stel je eens voor hoeveel stress en onrust dat scheelt!

Als jij precies weet hoe jouw hoofd “werkt” en hoe je het tot rust kan brengen. Je weet hoe je de beste beslissingen maakt en creëert zo dus ook meer rust binnen je gezin en daarbuiten.

Rust in je hoofd: Praktische tips en tools om gedachten te ordenen. Ervaar de kracht van mentale helderheid en vind rust in je dagelijks leven

"Als je minder denkt, kan je meer dan je dacht"

Hoe werkt dat, rust in je hoofd?

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we kijken waar je tegen aan loopt en waar jouw behoefte ligt. Tijdens een eerste sessie leg ik jou uit hoe de energie in jouw hoofd werkt en waarom het vastloopt of overstroomt. Je zult op basis van deze sessie ook vaak een gevoel van herkenning ervaren van “ow nu snap ik waarom ik dit altijd zo doe”. Ook kijken we naar jouw eigen “handleiding” en komen we er zo achter op welke manier jij weer rust in je hoofd krijgt. En het belangrijkste nog wel waar jij als ouder een voorbeeld kan zijn voor jouw kind.

Het aantal sessies wat benodigd is hangt af van een aantal dingen. De grootte van het gezin (ja we kunnen ook kijken hoe broers en zussen elkaar beter kunnen begrijpen). Maar ook de behoefte die jij hebt als ouder om patronen te doorbreken en handvatten te krijgen om het gezin te helpen. Sessies zijn individueel te boeken of je kunt vast een serie van 3 of 5 sessies vooraf afnemen. De keuze ligt bij jou.

Wat zijn de kosten?

Silvia werkte een Human Design reading uit voor mijn zoontje. Als generator mama van een projector zoontje kreeg ik extra uitleg hoe hij in elkaar zit en hoe hij met dingen (anders) omgaat. Human Desing is een heel verhelderende tool om een kind met een ander profiel beter te begrijpen.
Silvia gaf veel uitleg met verduidelijkende voorbeelden. Ze is zeer rustig en stelde verdiepende vragen. Een aanrader!

Liesbet Aerts

Rust in je hoofd: Praktische tips en tools om gedachten te ordenen. Ervaar de kracht van mentale helderheid en vind rust in je dagelijks leven.

Het resultaat na het inschakelen van een lifecoach

Na de sessies heb jij mentale helderheid. Niet alleen voor jezelf, maar voor ieder lid van jouw gezin heb jij een handleiding. Jij beschikt over de handvatten om vervelende situaties voor te zijn. Overspelende gedachtes en continue onrust op te lossen voordat je weer helemaal in verwarring raakt. Je voelt dat er rust is in jouw hoofd. Dat je weet hoe je gezinsleden rust in hun hoofd krijgen, zodat er meer begrip is voor elkaar. Je weet waar ieders kracht ligt en voelt genoeg zelfvertrouwen in het “opvoeden”.

Silvia Wiggers

Onbegrip binnen een gezin kan verschillende oorzaken hebben, zoals miscommunicatie, verschillende persoonlijkheden, waarden en overtuigingen, en gebrek aan empathie en begrip voor elkaars standpunten en gevoelens.

Ik laat jullie zien waar, vanuit jullie design, de verschillen zitten en hoe je hier mee om kan gaan. 

Na de sessie hebben jullie begrip voor elkaars verschillen en geven elkaar de ruimte om jezelf te mogen zijn!
×