Jezelf Zijn: Vind innerlijke rust en zelfacceptatie. Ontdek inspirerende middelen om je eigen unieke pad te bewandelen en je ware potentieel te ontsluiten.

Jezelf zijn

Jezelf zijn, je wilt het zo graag, maar hoe moet dat ook alweer? Je bent de hele dag omringt door anderen en je kinderen vragen veel van je. Je bent de hele dag afgestemd op wat anderen van je verwachten en voldoet altijd aan de verwachtingen van een ander. Maar hoe maak je nu weer je eigen keuzes?

 Merk jij dat:

  • Je het moeilijk vindt om je eigen keuzes te maken
  • Keuzes die je maakt, achteraf vaak de verkeerde zijn geweest
  • Iemand zich niet gezien en gehoord voelt
  • Je niet meer weet waar jouw eigen kracht ligt
  • Je compleet uitgeput bent aan het einde van de dag

Hoe fijn zou het zijn als je ’s avonds nog energie over hebt. Je keuzes maakt die goed zijn voor jou. Je weet wat jou uniek maakt. Het lijkt onmogelijk, maar als ik je nu vertel dat het niet onhaalbaar is.

Als lifecoach kan ik helpen bij het vinden van die energie! Heel eenvoudig en precies op maat. Niet meer vergelijken met anderen, maar leven vanuit je kracht! Stel je eens voor hoeveel stress en onrust dat scheelt!

Als jij precies weet hoe jouw energie “werkt” en hoe jij de beste keuzes maakt voor jezelf. Je weet hoe je energie over hebt aan het einde van de dag en creëert zo dus ook meer rust binnen je gezin en daarbuiten.

Jezelf Zijn: Vind innerlijke rust en zelfacceptatie. Ontdek inspirerende middelen om je eigen unieke pad te bewandelen en je ware potentieel te ontsluiten.

"Wees jezelf, het leven is te kort om iemand anders te zijn"

Hoe werkt dat, jezelf zijn?

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we kijken waar je tegen aan loopt en waar jouw behoefte ligt. Tijdens een eerste sessie leg ik jou uit hoe jouw energie werkt en waarom het vastloopt of overstroomt. Je zult op basis van deze sessie ook vaak een gevoel van herkenning ervaren van “ow nu snap ik waarom ik dit altijd zo doe”. Ook kijken we naar jouw eigen “handleiding” en komen we er zo achter op welke manier jij weer jezelf gaat zijn. En het belangrijkste nog wel waar jij als ouder een voorbeeld kan zijn voor jouw kind.

Het aantal sessies wat benodigd is hangt af van een aantal dingen. De grootte van het gezin (ja we kunnen ook kijken hoe broers en zussen elkaar beter kunnen begrijpen). Maar ook de behoefte die jij hebt als ouder om patronen te doorbreken en handvatten te krijgen om het gezin te helpen. Sessies zijn individueel te boeken of je kunt vast een serie van 3 of 5 sessies vooraf afnemen. De keuze ligt bij jou.

Wat zijn de kosten?

Silvia werkte een Human Design reading uit voor mijn zoontje. Als generator mama van een projector zoontje kreeg ik extra uitleg hoe hij in elkaar zit en hoe hij met dingen (anders) omgaat. Human Desing is een heel verhelderende tool om een kind met een ander profiel beter te begrijpen.
Silvia gaf veel uitleg met verduidelijkende voorbeelden. Ze is zeer rustig en stelde verdiepende vragen. Een aanrader!

Liesbet Aerts

Jezelf Zijn: Vind innerlijke rust en zelfacceptatie. Ontdek inspirerende middelen om je eigen unieke pad te bewandelen en je ware potentieel te ontsluiten.

Het resultaat na het inschakelen van een coach

Na de sessies weet jij weer wie jij bent, ken jij je unieke kracht. Niet alleen voor jezelf, maar voor ieder lid van jouw gezin heb jij een handleiding. Jij beschikt over de handvatten om vervelende situaties voor te zijn. Overspelende gedachtes en continue onrust op te lossen voordat je weer al je energie weer weglekt. Je voelt dat jij weer jezelf bent. Dat je weet hoe je gezinsleden zichzelf zijn, zodat er meer begrip is voor elkaar. Je weet waar ieders kracht ligt en voelt genoeg zelfvertrouwen in het “opvoeden”.

Silvia Wiggers

Onbegrip binnen een gezin kan verschillende oorzaken hebben, zoals miscommunicatie, verschillende persoonlijkheden, waarden en overtuigingen, en gebrek aan empathie en begrip voor elkaars standpunten en gevoelens.

Ik geef mentale helderheid in die verschillen op mijn eigen doortastende speelse manier, die vooral makkelijk en luchtig is.

Na de sessie hebben jullie begrip voor elkaar en geven elkaar de ruimte om jezelf te mogen zijn!

×