Holitisch Kindercoach – Silvia Wiggers Raalte Wijhe Zwolle Heino

Holistisch kindercoach

Je kind reageert zo anders dan andere kinderen die je kent. Alle standaard opvoedtechnieken werken niet. Goedbedoelde adviezen van anderen over hoe je je eigen kind moet opvoeden irriteren je inmiddels mateloos.

Iedereen heeft een mening over wat je “moet” doen in de opvoeding.

 Merk jij dat jouw kind:

  • Zich niet gezien en gehoord voelt
  • Alsmaar doordendert
  • Alles zelf wil doen en nooit om hulp vraagt
  • Snel geïrriteerd of boos is
  • Bang om te falen of afgewezen te worden
  • Snel verveeld is
  • Bang is om anderen teleur te stellen

Hoe fijn zou het zijn dat je ergens een handleiding kon downloaden waarin precies staat hoe jouw kind werkt. Het lijkt onmogelijk, maar als ik je nu vertel dat het niet onhaalbaar is.

Als holistisch kindercoach kan ik jou als ouder helpen bij het vinden van die handleiding! Heel eenvoudig en precies op maat. Niet meer vergelijken met anderen kinderen, maar leven vanuit je kracht! Stel je eens voor hoeveel stress en strijd dat scheelt!

Als jij precies weet hoe jouw kind “werkt” en wanneer hij/zij zich het beste voelt. Je weet hoe je kind de beste beslissingen maakt en creëert zo dus ook meer harmonie binnen je gezin en daarbuiten.

Holistisch kindercoach: Ontdek de unieke handleiding voor jouw kind! Breek patronen, verminder stress en creëer harmonie in je gezin.<br />

"Je wordt met de lach leuker"

Hoe werkt een holistisch kindercoach

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we kijken waar je tegen aan loopt en waar jouw kind behoefte aan heeft. Tijdens een eerste sessie leg ik jou uit hoe de energie van jouw kind stroomt en waarom het vastloopt. Je zult op basis van deze sessie ook vaak een gevoel van herkenning ervaren van “ow nu snap ik waarom hij/zij dit altijd zo doet”. Ook kijken we naar jouw eigen “handleiding” en komen we er zo achter waar jouw kind en jij botsen, maar ook waar jullie elkaar aanvullen. En het belangrijkste nog wel waar jij als ouder hulp kan bieden wanneer jouw kind weer vast lijkt te lopen. 

Het aantal sessies wat benodigd is hangt af van een aantal dingen. De grootte van het gezin (ja we kunnen ook kijken hoe broers en zussen elkaar beter kunnen begrijpen). Maar ook de behoefte die jij hebt als ouder om patronen te doorbreken en handvatten te krijgen om jouw kind/ het gezin te helpen. Sessies zijn individueel te boeken of je kunt vast een serie van 3 of 5 sessies vooraf afnemen. De keuze ligt bij jou.

Wat zijn de kosten van een kindercoach?

Silvia werkte een Human Design reading uit voor mijn zoontje. Als generator mama van een projector zoontje kreeg ik extra uitleg hoe hij in elkaar zit en hoe hij met dingen (anders) omgaat. Human Desing is een heel verhelderende tool om een kind met een ander profiel beter te begrijpen.
Silvia gaf veel uitleg met verduidelijkende voorbeelden. Ze is zeer rustig en stelde verdiepende vragen. Een aanrader!

Liesbet Aerts

Holistisch kindercoach: Ontdek de unieke handleiding voor jouw kind! Breek patronen, verminder stress en creëer harmonie in je gezin.

Het resultaat na het inschakelen van een holistisch kindercoach

Na de sessies heb jij voor ieder lid van jouw gezin een handleiding. Jij beschikt over de handvatten om vervelende situaties voor te zijn. Boosheid en irritatie op te lossen voordat jouw kind weer helemaal over zijn/haar toeren raakt. Je voelt dat er harmonie is in het gezin. Dat er meer begrip is voor elkaar. Je weet waar ieders kracht ligt en voelt genoeg zelfvertrouwen in het “opvoeden”.

Silvia Wiggers

Onbegrip binnen een gezin kan verschillende oorzaken hebben, zoals miscommunicatie, verschillende persoonlijkheden, waarden en overtuigingen, en gebrek aan empathie en begrip voor elkaars standpunten en gevoelens.

Ik geef mentale helderheid in die verschillen op mijn eigen doortastende speelse manier, die vooral makkelijk en luchtig is.

Na de sessie hebben jullie begrip voor elkaar en geven elkaar de ruimte om jezelf te mogen zijn!

×