Human Design Chart: Onthul de geheimen van jouw energie. Verkrijg inzicht in jouw natuurlijke gaven en uitdagingen via een aangepaste Human Design Chart.

Human Design chart uitleg

Jouw eigen formule om gelukkig en vrij te leven zit verscholen in jouw Human Design Chart. 

Een manier die voor jou volkomen ontspannen voelt zodat je tijd en energie overhoudt voor de dingen die je echt belangrijk vindt.

Als jij met de ingrediënten van jouw Human Design gaat experimenteren, ontstaat de ware magie. Wanneer jij het nog ingewikkeld vindt om de informatie uit je Human Design in de praktijk te brengen nodig ik je uit om daar niet in je eentje mee te blijven lopen, maar om support te vragen.

Ik help je heel graag jouw Succesformule ontrafelen en benutten. 

In een gesprek praten we samen over jouw unieke design en hoe jij hem kunt toepassen binnen jouw gezinsleven.

 Merk jij dat:

  • Je jezelf continue voorbij loopt
  • Er veel gedoe en irritatie is binnen je gezin
  • Je vaak de verkeerde keuzes maakt, achteraf gezien

Hoe fijn zou het zijn als jij je ware potentieel kent, jouw succesformule. Je keuzes maakt die goed zijn voor jou. Je weet hoe jij je strategie kan leven, zonder jezelf in een hokje te plaatsen. Het lijkt onmogelijk, maar als ik je nu vertel dat het niet onhaalbaar is.

Als Human Design Coach kan ik helpen bij het ontcijferen van jouw potentieel! Heel eenvoudig en precies op maat. Niet meer vergelijken met anderen, maar leven vanuit je kracht! Stel je eens voor hoeveel stress en onrust dat scheelt!

Als jij precies weet hoe jouw energie “werkt” en hoe jij de beste keuzes maakt voor jezelf. Je weet hoe je energie over hebt aan het einde van de dag en je laat je niet meer afleiden door je “niet-zelf”. Je creëert zo dus ook meer rust binnen je gezin en daarbuiten.

Human Design Chart: Onthul de geheimen van jouw energie. Verkrijg inzicht in jouw natuurlijke gaven en uitdagingen via een aangepaste Human Design Chart.

Waar kan ik jullie bij helpen?

Human Design Reading: Onthul de geheimen van jouw ware zelf. Krijg inzicht en begeleiding om optimaal te profiteren van jouw individuele energie en potentieel.

Human Design Reading

Krijg inzicht om optimaal te profiteren van jouw individuele energie en potentieel.
Human Design Coach: Ontdek je ware potentieel met persoonlijke begeleiding. Laat onze coach je helpen jouw unieke blauwdruk te ontrafelen voor groei en succes.

Human Design Coach

Maak keuzes vanuit je ware zelf, zodat je een leven leidt dat voor jou de bedoeling is.

Gezinscoach: Professionele begeleiding voor harmonie in jouw gezin. Ontdek doeltreffende oplossingen voor uitdagingen binnen je gezinsleven.

Leefstijl

Ontdek hoe jij gezonde keuzes maakt voor jezelf.

Hoe werkt dat, een Human Design Chart Uitleg?

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we kijken waar je tegen aan loopt en waar jouw behoefte ligt. Tijdens een eerste sessie leg ik jou uit hoe jouw energie werkt en waarom het vastloopt of overstroomt. Je zult op basis van deze sessie ook vaak een gevoel van herkenning ervaren van “ow nu snap ik waarom ik dit altijd zo doe”. Ook kijken we naar jouw eigen “handleiding” en komen we er zo achter op welke manier jij weer in je kracht komt. En het belangrijkste nog wel waar jij als ouder een voorbeeld kan zijn voor jouw kind.

Het aantal sessies wat benodigd is hangt af van een aantal dingen. De grootte van het gezin (ja we kunnen ook kijken hoe broers en zussen elkaar beter kunnen begrijpen). Maar ook de behoefte die jij hebt als ouder om patronen te doorbreken en handvatten te krijgen om het gezin te helpen. Sessies zijn individueel te boeken of je kunt vast een serie van 3 of 5 sessies vooraf afnemen. De keuze ligt bij jou.

Silvia werkte een Human Design reading uit voor mijn zoontje. Als generator mama van een projector zoontje kreeg ik extra uitleg hoe hij in elkaar zit en hoe hij met dingen (anders) omgaat. Human Desing is een heel verhelderende tool om een kind met een ander profiel beter te begrijpen.
Silvia gaf veel uitleg met verduidelijkende voorbeelden. Ze is zeer rustig en stelde verdiepende vragen. Een aanrader!

Liesbet Aerts

Gezinscoach Silvia Wiggers Raalte Wijhe Zwolle Nijverdal (4)

Het resultaat na een Human Design Chart Uitleg

Na de sessies weet jij waar jouw ware potentieel ligt. Niet alleen voor jezelf, maar voor ieder lid van jouw gezin heb jij een handleiding. Jij beschikt over de handvatten om vervelende situaties voor te zijn. Overspelende gedachtes en continue onrust op te lossen voordat je weer al je energie weer weglekt. Je voelt dat jij weer in je kracht staat. Je weet hoe je gezinsleden zichzelf zijn, zodat er meer begrip is voor elkaar. Je weet waar ieders kracht ligt en voelt genoeg zelfvertrouwen in het “opvoeden”.

Silvia Wiggers

Onbegrip binnen een gezin kan verschillende oorzaken hebben, zoals miscommunicatie, verschillende persoonlijkheden, waarden en overtuigingen, en gebrek aan empathie en begrip voor elkaars standpunten en gevoelens.

Ik geef mentale helderheid in die verschillen op mijn eigen doortastende speelse manier, die vooral makkelijk en luchtig is.

Na de sessie hebben jullie begrip voor elkaar en geven elkaar de ruimte om jezelf te mogen zijn!

×